Meer resultaten voor webshops belgie

   
webshops belgie
 
Bol.com wederom uitgeroepen tot Beste webshop van België bol.com persinformatie.
Ruim 192.000 consumenten brachten hun stem uit voor hun favoriete winkelketens en webshops. De uitslag van de Webshop Awards Belgium werd op 26 november 2015 bekendgemaakt. Vorig jaar werd bol.com, tijdens de 14e editie van de Thuiswinkel Awards, ook verkozen tot Beste Webshop van België.
Dit zijn de populairste webshops in België RetailDetail.
Inclusief internationale webshops is Amazon veruit marktleider in België: Amazon.fr staat op de eerste plaats, Amazon.com op de vijfde en Amazon.de op de zevende plaats. Ook bij de webwinkels met Belgische domeinnaam domineren buitenlandse spelers, al doen naast de tweedehandssites ook Hubo.be en Vandenborre.be het goed.
Tips voor het kopen bij een buitenlandse webwinkel Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Veel webshops bieden de mogelijkheid om een pakketje te laten bezorgen vanuit Europa. Het product wordt vaak verstuurd vanuit Duitsland, Frankrijk of Spanje. Omdat de pakjes binnen de EU worden verzonden, hoef je geen extra kosten btw, invoerrechten, inklaringskosten te betalen.
In België verkopen? Deze 10 dingen moet je weten! WebwinkelKeur.
Belgen hebben een grote bereidheid om aankopen te doen in het buitenland en shoppen graag bij Nederlandse webshops. Volgens schattingen van BeCommerce wordt maar ongeveer 30% van de omzet gerealiseerd door Belgische webshops en gaat 70% van de online omzet naar buitenlandse webwinkels.
Plantiful.be beste webshops in België.
Plantiful.be beste webshops in België. Amper 6 maanden na de lancering van hun webshop voor vetplanten en cactussen, Plantiful.be, mogen Ellen Boeckx Mathias Vissers uit Westerlo hun eerste award op zak steken. Op donderdag 8 maart werden de Belgische SafeShops awards uitgereikt, een onafhankelijke verkiezing van de beste webshops in België, vergeleken op basis van kwalitatief onderzoek.
Met webwinkel online verkopen naar België.
Je je hoeft je dus niet bij Limosa aan te melden wanneer je enkel producten verkoopt aan Belgische klanten, tenzij je voor meer dan 35.000 per jaar aan Belgische klanten verkoopt. Over producten die je verkoopt aan Belgische klanten reken je in eerste instantie gewoon Nederlandse BTW.
Belgische Belastingdienst controleert verscherpt bij Nederlandse webshops.
Overdracht en opvolging. Flynth Belgie Desk. Flynth Duitsland Desk. De ondernemer prive. Groei en ontwikkeling. IT advies Automatisering. Sturen op cijfers. Wat betekent het voor u. Hoe staat u ervoor? In de praktijk. Afscheid nemen van uw werknemers. Uw sector of branche. Retail en non food. Blog: Het rendement van een koe. Varkens en Pluimvee. Opinie en blog. Flynth in het nieuws. Midden in de maatschappij. Belofte aan de klant. Structuur en Bestuur. Werken bij Flynth. Wie is Flynth. Flynth als werkgever. Nieuws Achtergrond Nieuws. Terug naar nieuwsoverzicht. Belgische Belastingdienst controleert verscherpt bij Nederlandse webshops.
België boven! 5 leuke webshops van eigen bodem Gezond.be.
5 leuke webshops van eigen bodem. 5 leuke webshops van eigen bodem. Online shoppen is dé shit tegenwoordig! Het is makkelijker en vaak ook goedkoper dan winkelen in een fysieke winkel. Maar het is natuurlijk wel belangrijk om de Vlaamse economie te stimuleren.
Volop kansen in de Belgische e-commerce markt Evoworks.
Een goed uitgedachte online strategie en een uitstekend onderscheidend vermogen zijn hierbij van groot belang. Een positief gegeven is dat volgens de E-commerce Barometer de totale omzet van webshops is gestegen met een gemiddelde van 15% voor het segment van grote webshops, 14% voor het middensegment tot 48% voor de kleine webshops.

Contacteer ons