Meer resultaten voor belgische webshops

   
belgische webshops
 
Webshops - Logo laten ontwerpen.
Of je nu net bent begonnen met je eigen bedrijf, of al succesvol en gevestigd bent: jouw website is één van de belangrijkste onderdelen van je marketing. Je website vertelt wie jij bent en wat je aanbiedt voor welke klant.
Strengere wetgeving voor Belgische webshops Techne. Strengere wetgeving voor Belgische webshops Techne.
Andere regels voor webshopeigenaren. Begin dit jaar werd de Europese Richtlijn Consumentenrechten omgezet in de Belgische Wet Marktpraktijken. Het is vooral de consument die meer rechten krijgt, verkopers betalen de prijs. Wie van plan is een webshop te starten moet zich op meer zaken focussen dan het inrichten van een gebruiksvriendelijke webshop. Ook op juridisch vlak kan men zich maar beter goed informeren, webshops moeten namelijk voldoen aan heel wat wetten rond verkoop, cookies, privacy en dergelijke.
webshops belgie
Bancontact betalingen ontvangen ING Webshop betalingen ontvangen.
webshop seo tips
Safe.Shop keurmerk ook voor Belgische webshops beschikbaar Twinkle. Twinkle Digital Commerce. Twinkle Digital Commerce. BBP Media.
België is een kleine markt en voor veel Belgische webshops is het dan ook cruciaal om over de landsgrenzen heen te gaan. Het is een positieve evolutie en een echte meerwaarde voor onze webshops als het Safe.Shop label hen het vertrouwen van de internationale consument kan opleveren, aldus Greet Dekocker, managing director bij Safeshops.be.
webshop seo tips
Belgische webshops geen voorlopers in security Computable.be.
Zijn de Belgische webshops klaar voor GDPR en hoe ver staan ze in cybersecurity? De vakgroep vzw Safeshops.be peilde naar de situatie: webwinkels besteden wel veel aandacht aan hun levensvatbaarheid, maar op gebied van veiligheidsbeleid is er nog werk aan de winkel.
webshop dameskleding
Opinie: Investeert u mee in Belgische webshops? opinie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Dit DM artikel behoort tot het betalende deel van de website. Schakel Javascript in om in te loggen of te registreren. Bart De Waele. Investeert u mee in Belgische webshops? 19-12-17, 19.43u Bart De Waele. Bart De Waele is CEO bij digitaal agentschap Wijs.
webshop seo
Belgische webwinkels balen van moordende concurrentie uit Nederland NOS.
Vanuit" onze opslag in Waalwijk kunnen wij eenvoudig de Belgische markt bedienen, aldus Jacqueline van den Heuvel van Docdata. We" leveren vaak sneller dan Belgische bedrijven. Belgische bedrijven spreken van oneerlijke concurrentie. Werken in de avonduren is in België duurder en streng gereguleerd.
router instellen
Jaarlijks 5000 nieuwe webshops in België UP-TO-DATE WebDesign.
Belgische consumenten kochten in het tweede kwartaal van 2015 voor 197, miljard euro online. Daarmee is de online markt verantwoordelijk voor 14% van de uitgaven, ofwel 1 op de 7 euros. 25000 Het aantal webshops die vandaag draaien in België.
Malafide Belgische webshops voortaan sneller offline Emerce.
Malafide Belgische webshops voortaan sneller offline. Nieuws 7 december 2018 0855: Malafide Belgische webshops voortaan sneller offline. Webwinkels met een be-domeinnaam kunnen vanaf 1 december veel sneller offline worden gehaald. Daartoe gaan DNS Belgium en de FOD Economie nauwer samenwerken.
Professionele, gebruiksvriendelijke en betaalbare webshops ShopWeDo e-fulfilment.
Ook voor je buitenlandse klanten! Onze webshops zijn standaard voorzien van een integratie. met de meest toonaangevende pakjesbezorger voor onze markt. Geen popups, geen ingewikkelde plugins, wij hebben de volledige integratie al voorzien. Zo kunnen je klanten makkelijk kiezen voor thuislevering of het dichtst bijzijnde afhaalpunt.

Contacteer ons