Zoeken naar belgische webshops

   
belgische webshops
 
Persbericht: Belgische webshops door online consument bekroond met Safeshops Awards SafeShops AwardsPersbericht: Belgische webshops door online consument bekroond met Safeshops Awards.
Persbericht: Belgische webshops door online consument bekroond met Safeshops Awards. Vijf Belgische webshops werden bekroond met de eerste Safeshops Awards. Om de Awards toe te kennen, deed Safeshops.be het kwaliteitslabel voor Belgische webshops een beroep op de ervaringen van meer dan 2000 online shoppende consumenten.
Payment Service Providers voor Belgische webshops Vergelijk.
De markt voor online kopen in België blijft groeien: het aantal webshops neemt toe en de omzet groeit gestaag. Het biedt zowel Belgische als Nederlandse merchants de mogelijkheid te profiteren van het potentieel en de veelzijdigheid die de Belgische e-commerce biedt.
Belgisch kopen? De leukste webshops uit eigen land Het Nieuwsblad.
19/12/2017 om 1232: door tib Print Corrigeer. Bestel bij Belgische webwinkels, vragen CEOs die bezorgd zijn omdat de Belg zijn online aankopen vooral bij internationale spelers doet. Voor wie die oproep ter harte wil nemen: elf webshops uit ons eigen landje, boordevol leuk spul.
Belgische en Engelstalige en/of buitenlandse Webshops en slijterijen die interessant zijn voor Nederland en België Het Whisky Forum.
Belgische en Engelstalige en/of buitenlandse Webshops en slijterijen die interessant zijn voor Nederland en België. Belgische en Engelstalige en/of buitenlandse Webshops en slijterijen die interessant zijn voor Nederland en België. Hier vind je veelal Engelstalige maar ook Nederlandstalige buitenlandse Webshops die interessant zijn voor Nederlandse en Belgische afnemers vaak mede doordat de verzend en bijkomende kosten nog in verhouding staan tot de te verzenden inhoud.
Strengere wetgeving voor Belgische webshops Techne. Strengere wetgeving voor Belgische webshops Techne.
Andere regels voor webshopeigenaren. Begin dit jaar werd de Europese Richtlijn Consumentenrechten omgezet in de Belgische Wet Marktpraktijken. Het is vooral de consument die meer rechten krijgt, verkopers betalen de prijs. Wie van plan is een webshop te starten moet zich op meer zaken focussen dan het inrichten van een gebruiksvriendelijke webshop. Ook op juridisch vlak kan men zich maar beter goed informeren, webshops moeten namelijk voldoen aan heel wat wetten rond verkoop, cookies, privacy en dergelijke.
CCV Shop: E-commerce België versus Nederland: wat zijn de overeenkomsten en verschillen?
Ik zie vaak Belgische webshops met fotos van slechte kwaliteit, videos die ontbreken en je kunt bijvoorbeeld niet inzoomen op productfotos. Ik snap dan ook dat veel Belgen een aankoop niet direct online afronden, maar een product eerst in een fysieke winkel willen zien, omdat het product daar echt tot zijn recht komt.
Waarom Nederlandse webshops succesvol zijn in België De Dagelijkse Standaard.
Vanuit Limburg of Brabant kan de Belgische markt eenvoudig worden bediend, terwijl webshops zich niet meer hoeven te houden aan het oerwoud van regels dat in België geldt. Voor Nederland is het natuurlijk zeer gunstig als webshops zich hier vestigen: dat betekent meer werkgelegenheid en meer belastinginkomsten.
Belgische webshops geen voorlopers in security Computable.be.
Zijn de Belgische webshops klaar voor GDPR en hoe ver staan ze in cybersecurity? De vakgroep vzw Safeshops.be peilde naar de situatie: webwinkels besteden wel veel aandacht aan hun levensvatbaarheid, maar op gebied van veiligheidsbeleid is er nog werk aan de winkel.
Webshop maken? Bekijk alle mogelijkheden voor een eigen webshop.
Met Prestashop haal je tal van mogelijkheden in huis en kun je eenvoudige maar ook heel uitgebreide webshops maken. Het biedt veel mogelijkheden, duizenden thema's' en plug-ins en kan volledig naar eigen wens worden ingericht. Makkelijk in beheer en vol mogelijkheden.

Contacteer ons